Η μέθοδος “Καθρέφτης του Σώματος”

Body Mirror SystemBODY MIRROR SYSTEM OF HEALING

Γνωρίστε την από τον ίδιο τον Δημιουργό της Martin Brofman.
Αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και την υγεία σας και έ
χει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επανέλθουν σε ισορροπία και υγεία.

στις 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2014
στο πανέμορφο Negroponte Resort Eretria 5*
19o χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας-Κύμης, 340 08 Ερέτρια, Εύβοια
Τηλ.: 22290 61935 e-mail:info@negroponteresort.gr www.negroponteresort.gr

Η μέθοδος “Καθρέφτης του Σώματος” είναι είναι ένας συνδυασμός εργαλείων και μιας τεχνικής που εξερευνά την σχέση μεταξύ του σώματος της συνειδητότητας και της ζωής με σκοπό να επανέλθει η αρμονία (θεραπεία-ίαση) όταν κάτι έχει βγει εκτός ισορροπίας. Εχει σκοπό την κατανόηση του εαυτού σας και την φυσική κατάσταση-υπόσταση του είναι σας. Μελετάτε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία της θεραπείας.

Η μέθοδος βασίζεται στην ιδέα ότι το σώμα σας αντικατοπτρίζει τη ζωή σας. Τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής σας, για τα οποία υπάρχει ένταση στη συνείδησή σας. Η ένταση είναι  στρες, και το στρες προκαλεί συμπτώματα.

Επιστρέφοντας στην εμπειρία της ολότητας (στην ίαση) γίνεται μέσω της κατανόησης και χρήσης  των κατάλληλων εργαλείων για να εξισορροπήσουν τα τσάκρα, και να  αποδεσμευτούν περιοριστικές ιδέες που εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία. Είναι τότε δυνατό να βιώσουμε και πάλι την φυσική κατάσταση της υγείας και της ευτυχίας.

Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα από τα οποία το καθένα αντιπροσωπεύει ένα τμήμα/μέρος της συνειδητότητας. Όταν κάτι βρίσκεται σε ανισορροπία στο σώμα σας ως εκ τούτου και στην συνειδητότητα, αυτή η κατάσταση αντανακλάται μέσα στα τσάκρα.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της μεθόδου καθώς και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του,την φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω.

Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό.

Η μέθοδος Καθρέφτης του Σώματος διδάσκεται σε γιατρούς, νοσοκόμες, θεραπευτές/τριες, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές -ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια  της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλυτέρα και να τον βοηθήσουν τους ίδιους και τους ανθρώπους γύρω τους.

Martin BrofmanΗ μέθοδος ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ αναπτύχθηκε από τον Martin Brofman, μέσα από τις εμπειρίες του κατά την αντιμετώπιση  μιας θανατηφόρας ασθένειας και την επάνοδό του σε άριστη υγεία το 1975. Είναι μια σύνθεση της Δυτικής ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών βασισμένη στα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα που βρέθηκαν στις παραδόσεις Hindu).

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και συνεντεύξεις εισηγητών μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω στον σύνδεσμο:
http://www.better-world.gr/index.php/el/

Επίσημο site του  Brofman foundation for the Advancement of Healing: www.healer.ch

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:
·κατανοείτε και βιώνετε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα ενέργειας
·νοιώθετε, κατευθύνετε και αντιλαμβάνεστε την ενέργεια (αύρες,τσάκρα,μορφές σκέψης)
·κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας
·κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας
·διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
·κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και τους τομείς της ζωής
·χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία προορισμένα για θεραπεία (λευκό φως, χρώματα, μορφές σκέψεις)
·αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται.  Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.     

Υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
Η μετάβαση στο ξενοδοχείο: 
Τετάρτη  30/4: απόγευμα 4:00 μ.μ.  αναχώρηση με λεωφορείο από το Σύνταγμα. Η προσέλευση στο ξενοδοχείο είναι στις 6:00 μ.μ.
Κυριακή  4/4 : Τελειώνουμε στις 5:30 μ.μ. και επιστροφή με το λεωφορείο πίσω στην Αθήνα.

Κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο:

  • 560 – ευρώ κατ’ άτομο για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο για  πρώτη φορά.
  • 280 – ευρώ κατ’ άτομο για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο για 2η και 3η φορά.
  • Δωρεάν όταν η κάρτα με τις  συμμετοχές σου είναι πλήρης

Για την διαμονή σας η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, πλήρη διατροφή -3 γεύματα- ποτά και καφέ στα διαλλείματα του σεμιναρίου η συμμετοχή είναι:

  • 220 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
  • 280 ευρώ ανά άτομο σε μονόκλινο.

Κλείνετε δωμάτιο απ’ευθείας στο ξενοδοχείο όπου η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα. Η παρουσία σας χρειάζεται καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου. Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε και αποστείλετε: Με e-mail  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@better-world.gr Ονοματεπώνυμο, Κινητό, email Η συμμετοχή σας είναι έγκυρη με προκαταβολή.