Οι γονείς εκπαιδεύονται

MeWeΟι γονείς κατηγορούνται, αλλά δεν εκπαιδεύονται! Πώς μπορούν να βοηθηθούν οι γονείς? Πως θα μπορούσαν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην ανατροφή των παιδιών τους? Πως θα μπορούσαν να μάθουν τι κάνουν λάθος και τι θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά? (Gordon, 2009).

Θεματολογία:
Το μοντέλο Gordon διδάσκεται και  εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια προσφέροντας σημαντικότατη βοήθεια σε εκατομμύρια γονείς. Γνωρίστε το και εσείς! Απευθύνεται σε γονείς με παιδιά όλων των ηλικιών και αποτελεί μιά εκπαίδευση με βιωματικές ασκήσεις σε δεξιότητες επικοινωνίας και τεχνικές επίλυσης προβλημάτων που στόχο έχουν μια  αρμινική οικογενειακή ζωή και ένα περιβάλλον που ακούγονται και ικανοποιούνται οι ανάγκες όλων. Μέσα απο την εκπαίδευση ενισχύονται οι σχέσεις  με τα παιδιά και μειώνονται παρούσες και μελλοντικές δυσκολίες προσαρμογής και επιθετικές συμπεριφορές στο οικογενειακό, κοινωνικό και σχολικό περιβάλλον. Τα παιδιά γίνονται πιο χαρούμενα και υπεύθυνα με δυνατή αίσθηση αυτοεκτίμησης, αυτο πειθαρχείας, και αυτονομίας.

Διάρκεια: 8 εβδομαδιαίες 2ωρες συναντήσεις,

Ημέρες και ώρες: κάθε  Τετάρτη ,10:30-12:30 και  17:30-19:30

Τόπος: Αποστολοπούλου 33, Χαλάνδρι, Αθήνα

Κόστος: 170 ευρώ το άτομο/270 ευρώ το ζευγάρι

Τηλ  επικοινωνίας: 698-000-7919, 693-886-6447693-886-6447

www.facebook/mewe.gr

Εισηγήτριες: Φρόσω Σαλιβέρου, Ψυχολόγος Πανεπιστημίου Αθηνών, Οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Δρ. Έλενα Τράγου, Ψυχολόγος,  Οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.