Δράσεις της Ε.Κ.Α.Ψ.Υ.

EKAPSY - Hmeres gynaikwn3 Νοεμβρίου 2014, από τις 7.00 μ.μ. και μετά…

ΠΑΡΤΥ έναρξης εκδηλώσεων

στο χώρο της Ε.Κ.Α.Ψ.Υ., Εγνατίας 95, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη

Είσοδος ελεύθερη

Πολίτες, επαγγελματίες, φοιτητές/τριες, φορείς συμμετέχουν στις Ομάδες Ενεργών Πολιτών, συνεργάζονται, οργανώνουν δράσεις, υποστηρίζουν ενεργά το έργο της Ε.Κ.Α.Ψ.Υ. (Εταιρία για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό και την Ψυχική Υγεία).

‘…Ημέρες Γυναικών’

Από την καθημερινότητα στο σπίτι, στην εργασία, στην οικογένεια, στις παρέες.

Κάθε Δευτέρα στις 8.00 μ.μ. συναντιόμαστε και επικοινωνούμε…για την καθημερινότητα και τη ζωή των γυναικών, σε θέματα σχέσεων, εργασίας, εκπαίδευσης, πολιτισμού, πολιτικής, διατροφής, ομορφιάς, υγείας…με συζητήσεις, προβολές ταινιών, δρώμενα και ό,τι άλλο προσφερθεί.

 

EKAPSY - Ergastirio gia ti Psyxiki Ygeia

Εργαστήριο για την Ψυχική Υγεία

Πρώτες βοήθειες σε ζητήματα ψυχικής υγείας

Κάθε Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. συνεχίζεται η Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση σε ζητήματα ψυχικής υγείας για την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Μπορεί να συμμετέχει όποιος/α ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώση για ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα, όπως άγχος, κατάθλιψη, πένθος, διαζύγιο, άγχος εξετάσεων, μαθησιακές δυσκολίες κα.

Από το Νοέμβριο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015…στην πράξη όπως ‘επιθυμούμε να αναρωτιόμαστε, να επικοινωνούμε, να συνεργαζόμαστε και να συνδιαμορφώνουμε ένα νέο τρόπο έκφρασης της κοινωνικής μας αλληλεγγύης’, από την ίδρυση και τις αρχές λειτουργίας της Ε.Κ.Α.Ψ.Υ. το 2004…http://www.ekapsy.gr/gr/node/2για να προσφέρουμε και να δεχόμαστε βοήθεια/υποστήριξη, εκπαίδευση, ενημέρωση, υποστηρίζοντας, συνάμα, ενεργά, ηθικά, οικονομικά, το έργο της Ε.Κ.Α.Ψ.Υ. http://www.ekapsy.gr/gr/node/20

Επικοινωνήστε και ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας:

Ε.Κ.Α.Ψ.Υ.

Εγνατίας 95, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη

Τηλ. – Fax: 2310.27.67.82

 info@ekapsy.gr

Facebook: https://www.facebook.com/ekapsy.gr

 http://ekapsy.gr/