Δύο νέες ομάδες αυτογνωσίας

1.  «Αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις πανικού»

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες, οι οποίοι βίωσαν ή βιώνουν κρίσεις πανικού.
Μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης, η ομάδα αποτελεί μια ευκαιρία για το κάθε μέλος να ακούσει τον εαυτό του, να κατανοήσει τη δυναμική των κρίσεων πανικού, να κατανοήσει πώς η ιστορία του και η πορεία ζωής του μπορεί να συνδέεται με την εμφάνιση κρίσεων πανικού.

Ο στόχος της ομάδας είναι η εσωτερική ελευθερία του κάθε μέλους μέσα από το διάβασμα με διαφορετική ματιά της ιστορίας του.

Έναρξη: Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Λήξη: 17 Ιουνίου

Συχνότητα & διάρκεια: κάθε 15 ημέρες  – 7 συναντήσεις

Κόστος 75€/μήνα

 

2. «Αντιμετωπίζοντας τις διαταραχές διατροφής»

Η ομάδα απευθύνεται σε γυναίκες  που αντιμετωπίζουν θέματα διατροφής: θέματα βουλιμίας, βουλιμικών τάσεων, ανορεξίας.

Μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης, η ομάδα αποτελεί μια ευκαιρία για το κάθε μέλος να μάθει τον εαυτό του, να ακούσει το σώμα του, να αφουγκραστεί, να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα, να κατανοήσει την αληθινή ιστορία του. Ο στόχος της ομάδας είναι το υγιές και ειλικρινές άνοιγμα στη ζωή μέσα από τη διερεύνηση, την αποκρυπτογράφηση και την κατανόηση των συναισθημάτων και της «εικόνας του εαυτού».

Η σχέση που έχει ο καθένας με το σώμα του είναι αιτία και ταυτόχρονα αποτέλεσμα του είδους των σχέσεων που έχει με όλους τους ανθρώπους. Η σχέση με το σώμα μας, καθρεφτίζει και το είδος των σχέσεων που είχαμε και έχουμε. Η σχέση μας με το σώμα μας μπορεί να μας ανοίξει δρόμους να επεξεργαστούμε την πορεία της μέχρι τώρα ζωής μας και να διαμορφώσουμε αυτή που θέλουμε εμείς να επιλέξουμε. Το σώμα είναι η πηγή όλων των ζωτικών πληροφοριών που ανοίγουν το δρόμο για αυτονόμηση και αυτοπεποίθηση. Μέσα από τις διαταραχές διατροφής προσπαθεί να γεμίσει κενά συναισθήματος του παρελθόντος ή και του παρόντος. Ας το ακούσουμε…

Έναρξη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Λήξη 14 Ιουνίου

Συχνότητα & διάρκεια: κάθε 15 ημέρες  – 7 συναντήσεις

Κόστος 75€/μήνα
Κέντρο Ψυχοθεραπείας Ατόμου και Οικογένειας
Τηλ: 210 9956190