“Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη”

«Ακόμη και στις πιο αποδυναμωμένες ζωές υπάρχει ζωντανή εμπειρία που βρίσκεται έξω από τις κυρίαρχες ιστορίες»

Ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση αφηγηματικής ψυχοθεραπείας με τις Tali Gogol Ostrowsky και Andrea Lazar την Παρασκευή 9-11-2012.


Ανοιχτή (και για το ευρύ κοινό) δωρεάν διαδραστική εκδήλωση για την αφηγηματική συμβουλευτική
θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με θέμα  “ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 7.00 μ.μ-9.30 μ.μ., στoCITYCOLLEGE (Αίθουσα Auditorium “Ροδούλα Κεχαγιά», 5ος όροφος) στη Λέοντος Σοφού 3,  Θεσσαλονίκη. ». Προσοχή: ο χώρος διενέργειας της εκδήλωσης είναι διαφορετικός από αυτόν που αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στην ανοιχτή εκδήλωση θα μιλήσουν και θα συντονίσουν οι Tali Gogol Ostrowsky και Andrea Lazar, συν-διευθύντριες του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας Barcai του Τελ Αβίβ.  Οι δύο εκπαιδεύτριες-θεραπεύτριες από το Τελ Αβίβ έχουν μία πολύχρονη θεραπευτική και εκπαιδευτική εμπειρία και εκπαιδεύουν θεραπευτές σε όλο το Ισραήλ αλλά και έξω από αυτό.

Η Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία διαπνέεται από σεβασμό στα πρόσωπα και και βοηθά τους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή με τις ικανότητες και αξίες τους. Έτσι αντιμετωπίζουν συνεργατικά τα προβλήματα και μπορούν να προχωρήσουν στις προτιμώμενες κατευθύνσεις της ζωής τους.

Η ανοιχτή αυτή εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τριήμερου με θέμα “ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Πρακτικές της Αφηγηματικής Συμβουλευτικής για Υποστήριξη και Θεραπεία», που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από το Ινστιτούτο Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας (9-11 Νοεμβρίου 2012). Περιλαμβάνει επίσης σχετικό σεμινάριο το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό τριήμερο και την ανοιχτή  εκδήλωση θα βρείτε στο www.narrativetherapy.gr και από τον κ. Αδάμ Χαρβάτη, ψυχολόγο, MSc, Phd, ψυχοθεραπευτή, διευθυντή του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, στο τηλέφωνο 6974-361096 και στο email  adamharvatis@gmail.com.

Παρασκευή 9-11- 2012,  7.00 μ.μ.- 9.30 μ.μ.

CITY COLLEGE,

Αίθουσα Auditorium “Ροδούλα Κεχαγιά», 5ος όροφος

                                                                                                      Λέοντος Σοφού 3,  Θεσσαλονίκη