Κερδίστε το βιβλίο «Ψυχανάλυση και ασυνείδητο /Φαντασίωση του ασυνείδητου»

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

 

 

Τα Ψυχο-γραφήματα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Printa  προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Ψυχανάλυση και ασυνείδητο / Φαντασίωση του ασυνείδητου».

 

 

 

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Ψυχανάλυση και ασυνείδητο / Φαντασίωση του ασυνείδητου».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στις 13.00. 
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Ψυχανάλυση και ασυνείδητο / Φαντασίωση του ασυνείδητου») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Αττικής ή αν διαμένει εντός Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από τα γραφεία των εκδόσεων Printa.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.