«Φαντάσου μια Γυναίκα»

Tης Patricia Lynn Reilly

Φαντάσου μια Γυναίκα που πιστεύει ότι είναι καλό και σωστό που είναι Γυναίκα.

Φαντάσου μια Γυναίκα που τιμά τις εμπειρίες της και μοιράζεται ανοιχτά τις ιστορίες της ζωής της.

Που αρνείται να κουβαλά τις αμαρτίες των άλλων στο σώμα και στη ζωή της.

Φαντάσου μια Γυναίκα που αναγνωρίζει τις επιρροές του παρελθόντος στη σημερινή της ζωή. Μια γυναίκα που έχει ξεπεράσει το παρελθόν και έχει θεραπευτεί στο παρόν.

Φαντάσου μια Γυναίκα που αναγνωρίζει τους δικούς της θεούς. Μια Γυναίκα που αναγνωρίζει το θείο καθ’εικόνα και ομοίωσή της. Που σχεδιάζει τη δική της πνευματικότητα και ζει με αυτή στην καθημερινή της ζωή.

Φαντάσου μια Γυναίκα ερωτευμένη με το σώμα της. Μια γυναίκα που πιστεύει ότι το κορμί της είναι πλήρες και αρκετό, έτσι ακριβώς όπως είναι. Που τιμά και γιορτάζει τους ρυθμούς και τους κύκλους του σώματός της σαν εξέχοντες πολύτιμους πόρους.

Φαντάσου μια Γυναίκα που τιμά το Σώμα της Θεάς στο δικό της μεταβαλλόμενο σώμα. Μια Γυναίκα που γιορτάζει την συσσώρευση των χρόνων της και της σοφίας της. Που αρνείται να εξαντλήσει την πολύτιμη ζωτική ενέργειά της για να κρύψει τις αλλαγές στο σώμα και στη ζωή της.

Φαντάσου μια Γυναίκα που τιμά τις άλλες Γυναίκες στη ζωή της. Μια Γυναίκα που ζει μέσα στους κύκλους άλλων Γυναικών. Και που εκείνες θα της θυμίζουν την αλήθεια για τον εαυτό της όταν εκείνη το ξεχνά.

Φαντάσου Εσένα σαν Αυτή τη Γυναίκα.