Σεμινάριο στη Σωματική Συμβουλευτική Προσέγγιση: Οι σωματικές τεχνικές στην υπηρεσία των ατομικών συνεδριών και των ομάδων.

Έναρξη σεμιναρίου Θεσσαλονίκη: 7 Δεκεμβρίου 2019 

Έναρξη σεμιναρίου Αθήνα: 8 Φεβρουαρίου 2020

Το παρόν σεμινάριο ευαισθητοποίησης στη Σωματική Προσέγγιση, διάρκειας 15 ωρών, εστιάζει στη θεωρητική και βιωματική παρουσίαση μιας βασικής θεματικής, η οποία άπτεται του αντικειμένου της Σωματικής προσέγγισης και της εφαρμογής της στη Συμβουλευτική διαδικασία.

Θεματική Σεμιναρίου:

Το συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, υπεύθυνο για την ισορροπία και την ροή της ενέργειας, μέσα στη συνεδρία και η επίδρασή του στη «θεραπευτική» σχέση. Το Σεμινάριο παρουσιάζει την σωματική συμβουλευτική, μέσα από έναν θεωρητικό και βιωματικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα κατάλληλα νευρομυϊκά actings.

Διεξαγωγή Σεμιναρίου:

Το σεμινάριο διαρκεί 15 ώρες και πραγματοποιείται σε ένα Σαββατοκύριακο, με ωράριο 10.00- 17.30.

Δίδακτρα Σεμιναρίου και τρόπος αποπληρωμής:

Το κόστος του Σεμιναρίου ανέρχεται στα 125 ευρώ για φοιτητές/ανέργους και 135 ευρώ για ιδιώτες

Τρόπος πληρωμής:

Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Όσοι παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Μετά την παρακολούθηση:

Όσοι παρακολουθήσουν το παρόν σεμινάριο μπορούν να συνεχίσουν και στο δεύτερο αυτόνομο σεμινάριο Σωματικής Συμβουλευτικής που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σεμιναρίου με θέμα “Τα συμπτώματα ως αγγελιοφόροι:  Η σύνδεση ανάμεσα στο stress και τα ψυχοσωματικά προβλήματα.”

Εγγραφή στο σεμινάριο:

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να προωθήσουν την αίτηση εγγραφής τους στο email admissions@psychotherapia.gr