Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Η Χαρισμάθεια σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν εισιτήρια σε τρεις νικητές (αξίας 45 ευρώ για έναν ενήλικα και 2 παιδιά το ένα) για το TEDxKids@ilissos 2019 που θα γίνει το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εκδήλωση ΕΔΩ.

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «TEDxKids@ilissos 2019».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 13.00.
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «TEDxKids@ilissos 2019»), όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Στους νικητές θα σταλούν οι προσκλήσεις ηλεκτρονικά.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.