Κερδίστε το βιβλίο «Το ξύπνημα της Εύας»

Νικητής στο διαγωνισμό είναι ο Παναγιώτης Τσιακιρίδης. Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλε τη συμμετοχή του.
____________________________________________

Οι Εκδόσεις Printa/Ροές σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν ένα δωρεάν αντίτυπο του βιβλίου «Το ξύπνημα της Εύας» της Alice Miller.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:
https://psychografimata.com/34165/%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%8D%CE%B1%CF%82/

 

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 24 Απριλίου  στις 18.00.
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ  ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο σε κατοίκους εκτός Αθήνας ενώ σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτοικος Αθήνας θα παραλάβει το αντίτυπο από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.