Κερδίστε το βιβλίο «Η μοναξιά ως πάθηση και ως ικανότητα»

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Η μοναξιά ως πάθηση και ως ικανότητα».

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:

H μοναξιά, ως πάθηση και ως ικανότητα

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Η μοναξιά ως πάθηση και ως ικανότητα».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 13.00 
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Η μοναξιά ως πάθηση και ως ικανότητα») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Αττικής ή αν διαμένει εντός Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Αλεξάνδρεια.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.