Κερδίστε το βιβλίο «Η καλή νεράιδα»

Χρόνος ανάγνωσης 2 ΄

 

 

Τα Ψυχο-γραφήματα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρμός προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Η καλή νεράϊδα».

 

 

 

 

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και like & follow τη σελίδα μας στο facebook.  Στη συνέχεια, να μας στείλετε μήνυμα. Παρακαλούμε στο θέμα γράψτε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Η καλή νεράϊδα» και μέσα στο email γράψτε το ονοματεπώνυμό σας.
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στις 13.00.
  4. Ο/η νικητής-τρια θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com , θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του/της και το όνομά του/της θ’ ανακοινωθεί στο facebook.
  5. Σε περίπτωση που ο/η ενδιαφερόμενος-η είναι ήδη εγγεγραμμένος-η στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του/της στέλνοντας email, όπως και κάποιος-α που δεν ήταν γραμμένος-η.
  6. Σε περίπτωση που ο/η νικητής-τρια δεν απαντήσει μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία ενημέρωσης, το αντίτυπο θα μεταφέρεται σε άλλο πρόσωπο με νέα κλήρωση.
  7. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το αντίτυπο τους είτε από τον Αρμό της Αθήνας (Μαυροκορδάτου 11), είτε από τον Αρμό της Θεσσαλονίκης (Πρασακάκη 5), είτε να στείλουν κατόπιν συνεννοήσεως (τηλ. 210 3304196 και 2310 220992) άλλο πρόσωπο ή ταχυδρομική εταιρεία προκειμένου να τα παραλάβουν.
  8. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.