Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Οι Εκδόσεις Ροές σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Εισαγωγή στην τεχνική της ανάλυσης του παιδιού» της Anna Freud.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο ΕΔΩ.

Όροι διαγωνισμού:
1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
3. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 13.00
4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
6. Για τους νικητές εντός Αττικής, η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου (Λομβάρδου 27-29 Γκύζη, Δευτέρα – Παρασκευή 9.00πμ-17.00μμ.). Για νικητές εκτος Ατττικής, το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο.
7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.