Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Οι Εκδόσεις Τόπος σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν τέσσερα (4) αντίτυπα του βιβλίου «Είναι ο γιος μου» της Ιωάννας Τσοκοπούλου!

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο ΕΔΩ.

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Είναι ο γιος μου».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13.00
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Είναι ο γιος μου»), όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Για τους νικητές εντός Αττικής, η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου (Πλαπούτα 2 & Kαλλιδρομίου, Εξάρχεια, Τηλ.: 210 8222835, Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-16.00). Για νικητές εκτός Αττικής, το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.