Κερδίστε το βιβλίο «Ανοιχτή επιστολή σε έναν νέο για την πορεία του στη ζωή»

Νικήτριες στο διαγωνισμό είναι η Ελπίδα Σερβου και η Κυπαρισία Παπαδημητρίου. Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους.
_____________________________________________________________________

Οι Εκδόσεις Ροές σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν 2 αντίτυπο/α του βιβλίου «Ανοιχτή επιστολή σε έναν νέο για την πορεία του στη ζωή» του André Maurois.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Όροι διαγωνισμού:
1.Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ».
2.Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
3.Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 23/2/2018 στις 17.00
4.Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
5.Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
6.Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο.
7.Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.