Κερδίστε το βιβλίο «Αλλάζει ο άνθρωπος;»

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Παράταση της κλήρωσης μέχρι 11 Ιανουαρίου!

 

Τα Ψυχο-γραφήματα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρμός προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Αλλάζει ο άνθρωπος;».

 

 

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Παρακαλούμε στο θέμα γράψτε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Αλλάζει ο άνθρωπος;» και μέσα στο email γράψτε το ονοματεπώνυμό σας.
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 στις 13.00
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com , θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του και το όνομά του θ’ ανακοινωθεί στο facebook.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email, όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το αντίτυπο τους επιδεικνύοντας ένα αποδεικτικό ταυτότητας είτε από τις Εκδόσεις Αρμός Αθήνας (Μαυροκορδάτου 11) είτε από τις Εκδόσεις Αρμός Θεσσαλονίκης (Πρασακάκη 5), είτε να στείλουν κατόπιν συνεννοήσεως (τηλ. 210 3304196 και 2310 220992) άλλο πρόσωπο ή ταχυδρομική εταιρεία προκειμένου να τα παραλάβουν.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.