Η δύναμη της θέλησης

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Συγγραφέας: Άκης Ρόμας

Μέρος του βιβλίου:

«Όπου υπάρχει ένα θέλω, εκεί υπάρχει ένας δρόμος», μια σοφή κουβέντα που βρήκα μια μέρα χωρίς να καταλάβω τι σήμαινε και την κρέμασα στον τοίχο μου. (…) Η θεωρία μαγεύει αλλά η πράξη είναι επίμονη και ταιριάζει μόνο σε όσους θέλουν να φτάσουν στο τέλος. Η προσπάθεια είναι το λίπασμα που κάνει τις ιδέες να ανθίζουν. Χωρίς αυτή ας μείνουμε καλύτερα στα βιβλία. (…) Ζήσε με πάθος τους στόχους και τα οφέλη που επιδιώκεις. Βάδισε σύμφωνα με την απόφαση που έχεις πάρει, μη λυγίσεις όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις.

Ένα βιβλίο για τη σοφία της επιτυχίας και τα δώρα που προσφέρει το πνεύμα, για όσους θέλουν να βιώνουν την ανάπτυξη, την εξέλιξη, την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους.

Ένα βιβλίο γεμάτο δυνάμεις, που χρειάζονται…

1) Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς για να πάρουν μαθήματα ζωής για τα παιδιά τους.

2) Οι αθλητές, για την νίκη και τη διάκριση (υπάρχει ενότητα για τη φυσική υγεία και τη διατροφή που ενισχύει το πνεύμα).

3) Οι αθλητές της γνώσης, οι μαθητές και οι φοιτητές για θετικότητα, αυτοπεποίθηση και κοινωνική επιτυχία.

4) Όσοι έχουν ξεκάθαρους στόχους και όνειρα και αναζητούν δυνάμεις και ενίσχυση.

5) Όσοι λένε…. Θέλω περισσότερα από τη ζωή, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω… Έχω στόχους, αλλά μου βγαίνουν πολύ μακριά. Έχω αρκετές καλές ιδέες, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνω κάποια. Νιώθω ότι είμαι για περισσότερα, για μεγάλα πράγματα… Έχω κολλήσει Δεν ξέρω τι στα αλήθεια θέλω, απλά ξέρω ότι θέλω πιο πολλά. Τα βρίσκω σκούρα να μείνω συγκεντρωμένος σε κάτι και πάντα αναβάλλω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εκδόσεις: Θερμαϊκός
Αριθμός σελίδων: 216
Έτος έκδοσης: 2018
Τιμή: €19,00