Βιογραφικό Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου

Η Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου είναι Ψυχολόγος – Συστημική Σύμβουλος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έπειτα εκπαιδεύτηκε στη  Συστημική Συμβουλευτική στο  Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως.

Έχει εργαστεί εθελοντικά στο ΚΕΠΕΠ “Άγιος Δημήτριος’’ όπου αποτελεί Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία καθώς και στο ‘’the cube’’ παρέχοντας συμβουλές οργάνωσης και διαχείρισης σε start up εταιρίες.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η αρθρογραφία καθώς  πιστεύει πως μέσα από τον γραπτό λόγο όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπορούν να γίνουν συνειδητά. Πληθώρα άρθρων της δημοσιεύονται σε περιοδικά και sites καθώς και στο προσωπικό της site www.thepsytrap.gr.

Διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Καλλιθέα Αττικής και αναλαμβάνει συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής ενηλίκων, ζεύγους και οικογένειας.

Είναι από το 2015 εισηγήτρια σεμιναρίων ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης στο Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής με κύρια θέματα την αυτοεκτίμηση, το εργασιακό άγχος καθώς και την ενδοοικογενειακή βία.

Με μότο της ”είμαστε οι σχέσεις μας”, μας παροτρύνει να κοιτάζουμε  πάντα τον εαυτό μας μέσα από μία σχέση. Αυτός είναι ο πιο ειλικρινής τρόπος για να ανακαλύψουμε που βρισκόμαστε και ποιος πραγματικά είμαστε.

Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου
Ψυχολόγος- Οικογενειακή Σύμβουλος

www.thepsytrap.gr

email: gkanellopoulou@thepsytrap.gr

Σιβιτανίδου 18, Καλλιθέα, Αττική

6943883527/2111131103