Εκδηλώσεις

Webinar: «10+1 ιστορίες που θα αλλάξουν όσα πιστεύετε για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία»

  7 Ιουνίου 2023
  Λεπτομέρειες:

  Η ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Active Citizens Funds σας προσκαλεί στο webinar με τίτλο «10+1 ιστορίες που θα αλλάξουν όσα πιστεύετε για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία» την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στις 18.00, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στις Κυκλάδες».

  Στο Webinar, το οποίο είναι ανοιχτό για παρακολούθηση προς κάθε ενδιαφερόμενο, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις οι:

  Δρ. Πάλλη Αλεξάνδρα, Κλινική Ψυχολόγος PhD – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων»

  Βαρβάρα Καραδεδέ, Ψυχολόγος, Msc, μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων»

  Γκιρλέμη Αριστέα, Κλινική Ψυχολόγος, Msc, PhD(c), Eκπαιδεύτρια, μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων»

  (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ! Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, για την ορθή έκδοση της βεβαίωσης παρακολούθησης.)

  Στοιχεία επικοινωνίας