Εκδηλώσεις

Days of Mental Health 2023 – Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2023

  10 Νοεμβρίου 2023 - 11 Νοεμβρίου 2023
  Λεπτομέρειες:

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Mε ιδιαίτερη τιμή σας καλοσωρίζουμε στις Days of Mental Health 2023 (Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2023)συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 10 - 11 Νοεμβρίου 2023.

  Το συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρία Νευροεπιστημών και Αποκατάστασης (Ε.Ν.Α.) σε συνεργασία με το WPA Action Plan on Evidence Based Psychopharmacology και αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση με έμφαση στη Βασιζόμενη σε Ερευνητικά Δεδομένα Ψυχιατρική. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με έμφαση στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της κοινότητας και τις διεργασίες που αφορούν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την παροχή υπηρεσιών υγείας.

  Επίσης η εκπαίδευση εστιάζει και στο σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των ασθενών και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, και ταυτόχρονα εξαιρετικά περίπλοκο με την ποικιλία των δομών και των χαρακτηριστικών τους αλλά και των δεικτών ποιοτικού και οικονομικού ελέγχου που ταχύτατα φαίνεται να υιοθετούνται.

  Με εκτίμηση

  Κωνσταντίνος Ν. Φουντουλάκης
  Καθηγητής Ψυχιατρικής ΑΠΘ

   

  Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής
  10-11 Νοεμβρίου 2023
  Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο Porto Palace
  (26ης Οκτωβρίου 65, 54 628 Θεσσαλονίκη. T: 231 050 4504. www.portopalace.gr)

  Επίσημη Γλώσσα
  Οι επίσημες γλώσσες της επιστημονικής εκδήλωσης είναι η ελληνική και η αγγλική. Οι διαλέξεις των ξένων ομιλητών θα πραγματοποιούνται στα αγγλικά και δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

  ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  Στοιχεία επικοινωνίας