Εκδηλώσεις

Aνοικτή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα (2 έτη/120 ECTS, Μάστερ)»

  Τιμή: €3 600
  2 Ιουλίου 2020 - 7 Σεπτεμβρίου 2020
  Κύπρος, Λευκωσία
  Ισοκράτους 7
  Λεπτομέρειες:

  Η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου δέχεται αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα» (2 έτη/120 ΕCTS, Μάστερ) μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.

  Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για απόφοιτους οποιουδήποτε κλάδου ασχολείται με την ευρύτερη κοινότητα, είτε αυτό αφορά το γενικό πληθυσμό, μαθητές, ηλικιωμένους, ασθενείς, μετανάστες, μειονότητες κοκ. Ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, άτομα που εργάζονται σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, ΜΚΟ, σώματα ασφαλείας και παρεμφερείς κλάδους και θέλουν να αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα της Ψυχολογίας για αποτελεσματικότερη λειτουργία στο ρόλο τους.

  Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο δεύτερο κύκλο συνεντεύξεων, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατόν.

  Δίδακτρα 3.600€ ετησίως. Δυνατότητα διεκδίκησης Κρατικής Φοιτητικής Χορηγίας μέχρι 3.420€ ετησίως (μόνο για Κύπριους πολίτες και μόνιμους κάτοικους Κύπρου). Δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας αριστείας και διακρίσεων από τη Σχολή μέχρι και 100%. Παρέχεται επίσης οικονομική βοήθεια σε φοιτητές από πολυμελείς ή/και εμπερίστατες οικογένειες.

  Το ΜΠΣ είναι αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), ο οποίος είναι ο επίσημος οργανισμός διασφάλισης ποιότητας για όλα τα Ιδρύματα Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 00357 22443066, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@theo.ac.cy. και στην ιστοσελίδα της Θ.Σ.Ε.Κ. https://www.theo.ac.cy

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Τηλέφωνο: 0035722443066