Εκδηλώσεις

1ο Πανελλήνιο συνέδριο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας

  10 Μαρτίου 2023 - 11 Μαρτίου 2023
  Λεπτομέρειες:

  Ο κλάδος Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σας καλωσορίζουν στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας.

  Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή.

  Το συνέδριο θα φιλοξενήσει προσκεκλημένες ομιλίες, συμπόσια, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις που καλύπτουν σημαντικό εύρος θεματικών ενοτήτων. Αποσκοπεί να φέρει σε επαφή ερευνήτριες και ερευνητές σε πεδία συναφή με τον πολιτισμό, την ψυχολογία, την εκπαίδευση και την επικοινωνία και να παράσχει ένα επιστημονικό βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση πρόσφατων ερευνητικών ευρημάτων. Παράλληλα, το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει αφορμή διεπιστημονικού διαλόγου σχετικά με το παρόν και το μέλλον της μελέτης ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική και διεθνή κοινότητα των διαπολιτισμικών ψυχολόγων και συναφών ειδικοτήτων.

  Εγγραφή

  Στοιχεία επικοινωνίας