Εκδηλώσεις

Ταξίδι ελπίδας

  18 Δεκεμβρίου 2021
  Διεξαγωγή:
  • Online
  Λεπτομέρειες:

  Η Ελληνική Πρωτοβουλία ενάντια στην Αλτσχάιμερ (HIAAD) οργανώνει στην Αθήνα με την υποστήριξη της Εταιρίας Alzheimer Αθηνών την πρώτη δια ζώσης και ταυτόχρονα διαδικτυακή εκδήλωση «Ταξίδι Ελπίδας».

  Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα, στις 18 Δεκεμβρίου, 2021,  5 - 8 μ.μ.

  Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, εφαρμόζει σε όλους τους χώρους του τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Ειδικότερα, η είσοδος ατόμων 18 ετών και άνω γίνεται με την υποχρεωτική επίδειξη αποδεικτικού εγγράφου ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο, και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

  Η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα επισυνάπτονται. Περισσότερες λεπτομέρειες εγγραφής για τη δια ζώσης και τη διαδικτυακή παρακολούθηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

   hiaad.org/el/index.php/events/JtH

  Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε συμμετοχή στον παραπάνω σύνδεσμο.

  Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  Στοιχεία επικοινωνίας