Εκδηλώσεις

Πως διαχειριστήκατε τα συναισθήματά σας σήμερα;

  Διεξαγωγή:
  • Online
  Λεπτομέρειες:

  Είστε μεταξύ 18- 30 ετών και θέλετε να μπείτε στην κλήρωση για δύο δωροεπιταγές των 25 ευρώ, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές από τα καταστήματα Public;

  Αν θέλετε να συμμετέχετε πατήστε το λινκ:

  https://research.sc/participant/login/dynamic/996C1142-0549-4238-AB3A-8F95EDA8335A

  Καλείστε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα που διεξάγεται από την Αριστοτελίδου Βασιλεία, υποψήφια διδάκτορα Κλινικής Νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield. Πρέπει να είστε από 18 μέχρι 30 χρονών για να συμμετέχετε στην έρευνα. Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική. Μπορείτε να διαβάσετε όσο χρόνο θέλετε τη φόρμα συμμετοχής. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να το συζητήσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Eίστε ελεύθεροι να εκτυπώσετε και να μελετήσετε εκ νέου το εν λόγω έγγραφο. Με την ολοκλήρωση της έρευνας, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση 2 δωροεπιταγών των 25 ευρώ έκαστη, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές από τα καταστήματα Public.

  ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

  Το κίνητρο πίσω από την έρευνά μας είναι η διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των γνωστικών δεξιοτήτων και των δευτερευόντων/ κοινωνικών συναισθημάτων.

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί 25-35 λεπτά κι αποτελείται από 3 φάσεις:

  • Αρχικά θα απαντήσετε σε ερωτηματολόγια.
  • Έπειτα θα συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι/ δοκιμασία που θα μετρήσει την ταχύτητα σας.
  • Τέλος θα σας ζητηθεί να καταγράψετε μια προσωπική σας εμπειρία που σας εγείρει συναισθήματα αυτοαπέχθειας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να βαθμολογήσετε την ένταση του συναισθήματος σας. Επίσης θα σας ζητηθεί να καταγράψετε μια συναισθηματικά ουδέτερη εμπειρία, συγκεκριμένα να περιγράψετε την χθεσινή σας μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν θα εκτεθούν ή δημοσιευτούν προσωπικά σας στοιχεία καθώς η παραπάνω διαδικασία, αυτόματα, κωδικοποιείται και γίνεται ανώνυμη μέσω του λογισμικού Gorilla. Αναλυτικές οδηγίες θα σας δοθούν κατά τη διάρκεια κάθε βήματος της διαδικασίας.

  Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει να κατανοήσουμε τις γνωστικές και ψυχολογικές επιδράσεις κοινωνικών συναισθημάτων όπως η αυτό- απέχθεια στον ελληνικό πληθυσμό.

  Η συμμετοχή είναι εθελοντική και μπορείτε να αποχωρήσετε από την έρευνα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Οι πληροφορίες που θα δώσετε θα είναι ανώνυμες και θα προστατευτούν σύμφωνα  με το GDPR. Για περαιτέρω ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο +306977181951 και στο varistotelidou1@sheffield.ac.uk

  Η συμμετοχή στην κλήρωση απαιτεί την ολοκλήρωση της πειραματικής διαδικασίας

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην έρευνα!

  Αριστοτελίδου Βασιλεία

  Υποψήφια διδάκτορας,

  Τμήμα ψυχολογίας,

  Πανεπιστήμιο του Sheffield

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Τηλέφωνο: 00306977181951