Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του βιβλίου «Η τέχνη της αισιοδοξίας»

  22 Δεκεμβρίου 2021
  Λεπτομέρειες:

  Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου με τίτλο «Η τέχνη της αισιοδοξίας» (εκδόσεις Μολύβι), θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα), την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18.30’.

  Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν:

  Χρήστος Κατσικογιώργος, Δημοσιογράφος

  Ιωάννα Κωνσταντινίδου , Ψυχοθεραπεύτρια

  Ο συγγραφέας Δημήτρης Αντωνίου θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

  Σχετικά με το βιβλίο:
  Μήπως αντί για την ευτυχία να αρχίσουμε να αναζητούμε την αισιοδοξία; Ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Και σε μια ζωή που οι δυσκολίες είναι το μόνο σίγουρο, καλό είναι να είμαστε αισιόδοξα προετοιμασμένοι!

  Στο βιβλίο αυτό ο Δημήτρης Αντωνίου αφηγείται με τον μοναδικό του τρόπο μια διαδρομή γεμάτη από μαθήματα ζωής που στόχο έχουν να δημιουργήσουν την πόρτα που επιθυμεί ο καθένας μας να διαβεί για μια καλύτερη ζωή. «Η τέχνης της αισιοδοξίας» είναι ακριβώς αυτή η πόρτα και μας καλεί τη διαβούμε μαζί του, αξιοποιώντας μερικά ανεκτίμητα εργαλεία από το μέλλον και το παρελθόν.

   

  Σημ. H χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αποχώρηση και παραμονή στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης είναι υποχρεωτική. Απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.