Εκδηλώσεις

Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου – Κρίσιμες καμπές της ψυχαναλυτικής εμπειρίας – «Αρματοποιός»

  15 Μαρτίου 2023
  Διεξαγωγή:
  • Online
  Λεπτομέρειες:

  Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, ώρα 20.30–22.30, η Εταιρεία Βορρόμειος Κόμβος της ΝΕΑΣ ΛΑΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ διοργανώνει την  τρίτη κλινική βραδιά του εφετινού ακαδημαϊκού έτους.

  Ο Φρίξος Μαραβέλιας, μέλος της Εταιρείας, θα παρουσιάσει μια κλινική περίπτωση με τίτλο: «Αρματοποιός».

  Τις θεωρητικές και κλινικές πτυχές της περίπτωσης θα σχολιάσουν η Δέσποινα Ανδροπούλου και ο Βλάσης Σκολίδης.

  Τη συζήτηση θα συντονίσουν η Ντόσια Αβδελίδη και η Ντόρα Περτέση.

  Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  Η κλινική βραδιά του Μαρτίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα της οδού Ρεθύμνου 5, με χρήση μάσκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής (μέχρι την Δευτέρα 13/3) με αποστολή email στον Φρίξο Μαραβέλια (frimmar@yahoo.gr) αναγράφοντας όνομα και ιδιότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom μόνο για διαμένοντες στην επαρχία. Κατά την εγγραφή χρειάζεται να το δηλώσουν ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός.

  Στοιχεία επικοινωνίας