Εκδηλώσεις

Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου – Κρίσιμες καμπές της ψυχαναλυτικής εμπειρίας – 2η συνάντηση

  18 Ιανουαρίου 2023
  Λεπτομέρειες:

  Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, ώρα 20.30–22.30, η Εταιρεία Βορρόμειος Κόμβος της ΝΕΑΣ ΛΑΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ διοργανώνει διά ζώσης την δεύτερη κλινική βραδιά του εφετινού ακαδημαϊκού έτους.

  Η Μαρία Παπαδάκη Μπάμπουκα, μέλος της Εταιρείας, θα παρουσιάσει μια κλινική περίπτωση με τίτλο: Σφάζουν έναν κροκόδειλο….

  Ντόσια Αβδελίδη και ο Δημήτρις Βεργέτης θα σχολιάσουν τις κλινικές και θεωρητικές πτυχές της περίπτωσης και θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η Ντόρα Περτέση.

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

  ΏΡΑ: 20.30-22.30

  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ρεθύμνου 5, Αθήνα 10682

  Ομιλητής: Μαρία Παπαδάκη Μπάμπουκα

  Συζήτηση με: Ντόσια Αβδελίδη, Δημήτρις Βεργέτης

  Προεδρείο: Ντόρα Περτέση

  Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  Η κλινική βραδιά του Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα της οδού Ρεθύμνου 5, με χρήση μάσκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής (μέχρι την Δευτέρα 16/1) με αποστολή μέιλ στον Φρίξο Μαραβέλια (frimmar@yahoo.gr) αναγράφοντας όνομα και ιδιότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom μόνο για διαμένοντες στην επαρχία. Κατά την εγγραφή χρειάζεται να το δηλώσουν ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός.

  Οι κλινικές βραδιές τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος της ΝΛΣ. Υπεύθυνες αυτών είναι η Ν. Αβδελίδη και η Ν. Περτέση.

  Στοιχεία επικοινωνίας