Εκδηλώσεις

Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου – Κρίσιμες καμπές της ψυχαναλυτικής εμπειρίας: «Simone»

  14 Νοεμβρίου 2022
  Λεπτομέρειες:

  Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, ώρα 20.30–22.30, η Εταιρεία Βορρόμειος Κόμβος της ΝΕΑΣ ΛΑΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ διοργανώνει την πρώτη κλινική βραδιά του εφετινού ακαδημαϊκού έτους.

  Ο Παναγιώτης Μποκολής, μέλος της Εταιρείας, θα παρουσιάσει μια κλινική περίπτωση με τίτλο: «Simone».

  Τις θεωρητικές και κλινικές πτυχές της περίπτωσης θα σχολιάσουν η Μαρίνα Φραγκιαδάκη και η Ντόρα Περτέση.

  Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ντόσια Αβδελίδη.

  Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχιάτροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  Η κλινική βραδιά του Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα της οδού Ρεθύμνου 5, με χρήση μάσκας.

  Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής (μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου) με αποστολή μέιλ στον Αργύρη Τσάκο, tsakosa@otenet.gr, αναγράφοντας όνομα και ιδιότητα.

  Οι κλινικές βραδιές τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος της ΝΛΣ. Υπεύθυνες του σεμιναρίου είναι η Ντόσια Αβδελίδη και η Ντόρα Περτέση.

  Στοιχεία επικοινωνίας