Εκδηλώσεις

Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου – «Πορτρέτο του Μενέλαου σε νεαρή ηλικία».

  12 Ιανουαρίου 2022
  Διεξαγωγή:
  • Online
  Λεπτομέρειες:

  Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, ώρα 20.30–22.30, η Εταιρεία Βορρόμειος Κόμβος της ΝΕΑΣ ΛΑΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ διοργανώνει μέσω διαδικτύου τη δεύτερη κλινική βραδιά του εφετινού ακαδημαϊκού έτους.

  Ο Γιώργος Μητρόπουλος, μέλος της Εταιρείας, θα παρουσιάσει μια κλινική περίπτωση με τίτλο:  «Πορτρέτο του Μενέλαου σε νεαρή ηλικία».

  H Ντόρα Περτέση και ο Δημήτρης Αναγνώστου θα σχολιάσουν τις κλινικές και θεωρητικές πτυχές της περίπτωσης και θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η Ντόσια Αβδελίδη.

  Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχιάτροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή, κατόπιν εγγραφής, ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα.  

  Λόγω της ραγδαίας μεταδοτικότητας της νέας παραλλαγής «όμικρον», η κλινική βραδιά του Ιανουαρίου θα γίνει μόνο διαδικτυακά. Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στον ακόλουθο σύνδεσμο zoom:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0sf-6pqz8qG9UrC3f_6XhxlJbVeEiWiUih

  Οι κλινικές βραδιές τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος της ΝΛΣ. Υπεύθυνες του σεμιναρίου είναι η Ντόσια Αβδελίδη και η Ντόρα Περτέση.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας