Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση: “Πράσινες Εκδόσεις”, των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας και των Εκδόσεων Ηδυέπεια

  Λεπτομέρειες:

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ( ebook) ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΗΔΥΕΠΕΙΑ

  Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου γνωστοποιούν την έναρξη επιστημονικής - πολιτιστικής συνεργασίας με τις Εκδόσεις Ηδυέπεια για την προαγωγή του Επιστημονικού και Λογοτεχνικού δυναμικού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

  Σας προαναγγέλλουμε την ίδρυση των Πράσινων Εκδόσεων VERDE PUBLICATIONS

  (Πράσινες επειδή όλα τα έργα εκδίδονται σε μορφή ebook, ενώ τα περιορισμένα έντυπα αντίτυπα θα γίνονται σε ανακυκλώσιμο χαρτί).

  Η προσπάθεια αφορά την ανάδειξη των νέων επιστημόνων - λογοτεχνών, που συνεργάζονται με τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας ή συμμετέχουν σε αυτά με τη ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ έκδοση των έργων τους σε μορφή ebook και προνομιακό μερίδιο στις online πωλήσεις για το συγγραφέα (20%).

  Τα ebooks θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα των Πράσινων Εκδόσεων και θα προωθούνται με κάθε δυνατό τρόπο.

  Ο συγγραφέας, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί να παραγγείλει με δική του επιβάρυνση την on demand εκτύπωση όποιου αριθμού αντιτύπων επιθυμεί (10 ευρώ/ αντίτυπο περίπου).

  Προσοχή: Η αρχική φιλολογική επιμέλεια θα γίνεται από το συγγραφέα και θα ελέγχεται από ειδικούς των προγραμμάτων.

  ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

  Οι πωλήσεις γίνονται μέσω του εκδοτικού οίκου, ενώ την επιστημονική εποπτεία και την επιλογή των συγγραμμάτων - έργων επιφορτίζονται τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας.

  Η προσπάθεια προώθησης των ενεργειών αυτών, καθώς και των βιβλίων, θα γίνεται και από τους δυο φορείς (Εκδόσεις Ηδυέπεια και Προγράμματα Ψυχικής Υγείας)

  Το εγχείρημα θα ονομαστεί «Πράσινες Εκδόσεις» VERDE PUBLICATIONS και θα αποτελεί βήμα διαλόγου (αλλά και ευκαιρία Λόγου) και προβληματισμού για τα λογοτεχνικά και επιστημονικά δρώμενα της Ελλάδας.

  Για την έκδοση του ebook είναι υποχρεωτική η σύναψη σύμβασης, που αφορά στα πνευματικά δικαιώματα και στη διακίνηση του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο και τον ίδιο το συγγραφέα.

  Εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ξεκινώντας από εδώ:

  https://bit.ly/2Z4F2px

  Στοιχεία επικοινωνίας