Ψυχοδός – Κέντρο Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης

Η Ψυχοδός, ως εξειδικευμένο Κέντρο Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης, στοχεύει στη θεραπεία και φροντίδα της ψυχικής σας υγείας. Σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, υπευθυνότητας, σεβασμού και ευαισθησίας, θα βρείτε την έμπειρη και καταρτισμένη θεραπευτική μας ομάδα από εξειδικευμένους ψυχιάτρους, ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές, παιδοψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

Ανάλογα με το περιστατικό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, οι συνεργάτες μας μπορούν να σας παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές και υποστήριξη μέσω Ατομικής – Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής Γονέων – Οικογένειας,  Διαγνωστικών Δοκιμασιών και Ψυχολογικής Υποστήριξης σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους.

Όραμά μας, η ενδυνάμωση και ενίσχυση του Ατόμου, στην προσπάθειά του να υπερνικήσει προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα, περιοριστικές σκέψεις και δράσεις.

Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην πολύπλευρη αντιμετώπιση και θεραπεία, στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Παρεχόμενες υπηρεσίες αποκατάστασης και πρόληψης:

  •   Ατομική και Ομαδική Ψυχοθεραπεία.
  •   Ψυχιατρική εξέταση και φαρμακευτική αγωγή.
  •   Ψυχολογική υποστήριξη και Συμβουλευτική (Θεραπεία ζεύγους, Συμβουλευτική γονέων-οικογένειας).
  •   Συνεδρίες Συμβουλευτικής για προβλήματα που επηρεάζουν τον καθημερινό τρόπο ζωής (πένθος-απώλεια, άγχος-στρες, διαπροσωπικά και οικονομικο-κοινωνικά ζητήματα).
  •   Ψυχομετρικά εργαλεία για Διάγνωση και Ψυχολογική Αξιολόγηση.
  •   Βιωματικές ομάδες (σεμινάρια-workshops αυτογνωσίας).
  •   Καλλιτεχνικές ομάδες: μουσικοθεραπεία, δραματοθεραπεία, χοροθεραπεία, λογοτεχνικό εργαστήρι, κινηματογραφικές συναντήσεις, θεατρική έκφραση.

Αχιλλέως Παράσχου 85, 11474 Αθήνα,

Τηλ.: 2106421184, 2106421104, Fax.: 2106423069, info@psychodos.gr

Facebook