Relaxation audio

Relaxation audio
€7.90
: 0
Year: 2015
  • Description

Για τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet

Αισθάνεστε ότι χρειάζεστε βοήθεια στο να χαλαρώσετε; Θέλετε να βρείτε ένα φυσικό τρόπο να μειώσετε το άγχος σας;

Ακούγοντας ασκήσεις χαλάρωσης μπορείτε να βοηθηθείτε στο να βρείτε ισορροπία μέσα στη καθημερινότητα, την ηρεμία που χρειάζεστε έπειτα από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, πριν από μια σημαντική συνέντευξη, αν βιώνετε κρίσεις άγχους ή πανικού ή αν απλά θέλετε να μάθετε να χαλαρώνετε μόνοι σας το σώμα, το νου και την ψυχή σας.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης και η ειδικός στη διαχείριση στρες και υπεύθυνη του προγράμματος FIGHTSTRESS, Ελένη Ταρναρά συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν μια σειρά από ηχητικές ασκήσεις, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο tablet σας και να τις ακούτε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Πώς μας βοηθούν οι ασκήσεις χαλάρωσης;

Σκοπός των Ασκήσεων Χαλάρωσης είναι να οδηγηθεί το σώμα και ο νους σ’ ένα επίπεδο ηρεμίας, για ν’ ανασταλεί η παραγωγή των ορμονών του Στρες. Έτσι, το άτομο θα αρχίσει να γίνεται πιο ανεκτικό σε ψυχοπιεστικές καταστάσεις της ζωής και θ’ αναπτύξει έναν πιο υγιή μηχανισμό δράσης κι αντίδρασης.

Για τις ασκήσεις χαλάρωσης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερο τις ακούμε, τόσο πιο πολύ εκπαιδεύουμε το σώμα σε μια συστηματική αντίδραση κατά των πιέσεων του Στρες.

Όταν εκτελείτε τις ασκήσεις στο σπίτι, σιγουρευτείτε ότι για μισή ώρα τουλάχιστον δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Με τη συνεχή εξάσκηση, οι ασκήσεις αυτές «γίνονται» ευκολότερες και θα διαπιστώσετε ότι θα είστε σε θέση να συγκεντρώνεστε καλύτερα. Μετά από αρκετές ημέρες εξάσκησης θα είστε σε θέση να τις χρησιμοποιείτε ως εφόδια για την αντιμετώπιση του Στρες στην καθημερινή ζωή.

Μάθετε περισσότερα για την Ελένη Ταρναρά και το πρόγραμμα FIGHTSTRESS©

Η Ελένη Ταρναρά είναι απόφοιτος δύο σχολών, του Πολυτεχνείου και της Ψυχολογίας. Είναι πιστοποιημένο μέλος κι επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Οργανισμού Διαχείρισης Στρες και διατελεί τα τελευταία τρία χρόνια επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος Διαχείρισης Άγχους FIGHTSTRESS ©. Ως εκ τούτου, στην ψυχοθεραπευτική της πράξη έχει αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία κι εξειδίκευση στην αντιμετώπιση αγχωδών εκφράσεων.

Το πρόγραμμα FIGHTSTRESS – Εκπαίδευση Διαχείρισης Άγχους, είναι πιστοποιημένο από το Διεθνή Οργανισμό Διαχείρισης Άγχους (ISMA). Αυτή η ψυχοεκπαιδευτική σειρά έχει διάρκεια δέκα συναντήσεων κι έχει σχεδιαστεί για να διδάξει συγκεκριμένες τεχνικές στην εποικοδομητική διαχείριση κι αντιμετώπιση ψυχοπιεστικών καταστάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα FIGHTSTRESS στον ιστότοπο: www.fightstress.gr

Μάθετε περισσότερα για το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης 

Στο Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης παρέχονται υπηρεσίες ψυχικής υγείας, εργαστήρια και συνεδρίες θεραπευτικής γραφής, σεμινάρια online και retreats. Επίσης, ενημέρωση γύρω από θέματα ψυχολογίας μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό Ψυχο-γραφήματα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. 

Συντελεστές Παραγωγής:

Συγγραφή, εκφώνηση & επιστημονική επιμέλεια κειμένων: Ελένη Ταρναρά, υπεύθυνη προγράμματος FIGHTSTRESS

Concept – υλοποίηση: Δήμητρα Διδαγγέλου, Ιδιοκτήτρια Ψ-Χ & Ελένη Ταρναρά, υπεύθυνη προγράμματος FIGHTSTRESS

Μουσική:

Ted Regklis: Αναπνοή με Συνείδηση & Γνωρίζοντας τους Μύες

Resonent: Διάθεση και Συναισθήματα

Jim Ver: Ηλιοβασίλεμα στην Παραλία

Εξώφυλλο: Μαριάν Χαραλαμπίδου

Τεχνική υποστήριξη: Ανδρέας Ανδρέου

email επικοινωνίας: info@expressingmyself.gr

Τίτλοι κομματιών

1. Εισαγωγή, 4:17

2. Αναπνοή με συνείδηση, 4:45

3. Γνωρίζοντας του μύες, 4:33

4. Διάθεση και Συναισθήματα, 28:50

5. Ηλιοβασίλεμα στην Παραλία, 13:10

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAY PAL

Πατήστε στο κίτρινο κουτάκι που γράφει «Buy Now» και θα μεταφερθείτε για να κάνετε την πληρωμή μέσω Pay Pal. Θα λάβετε στο email σας την απόδειξη της πληρωμής και λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα δεύτερο email με το link που πρέπει να πατήσετε για να κατεβάσετε το φάκελο (.zip) με τα ηχητικά αρχεία, σε μορφή MP3. Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε μέχρι και 3 ημέρες μετά από τη στιγμή που θα λάβετε το link και μέχρι 3 φορές. Αν δεν λάβετε το email από το pay pal ή με τον σύνδεσμο, παρακαλούμε ελέγξτε στα spam.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριαμού παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@expressingmyself.gr 

Όροι χρήσης: Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση ή δημόσια χρήση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου των ηχητικών αρχείων, χωρίς την προηγούμενη άδεια των συντελεστών.

Συμπαραγωγή 2015 ©