Έναρξη σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη: 6 Ιουλίου 2019

Το σεμινάριο ευαισθητοποίησης στη Σωματική Συμβουλευτική του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, διάρκειας 15 ωρών, εστιάζει στη θεωρητική και βιωματική παρουσίαση μιας βασικής θεματικής, η οποία άπτεται του αντικειμένου της Σωματικής προσέγγισης και της εφαρμογής της στη Συμβουλευτική διαδικασία.

Θεματική Σεμιναρίου: Νευροφυτοθεραπεία: Οι σωματικές τεχνικές της στην υπηρεσία των ατομικών συνεδριών και των ομάδων.

Το συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, υπεύθυνο για την ισορροπία και την ροή της ενέργειας, μέσα στη συνεδρία και η επίδρασή του στη «θεραπευτική» σχέση. Το Σεμινάριο παρουσιάζει την σωματική συμβουλευτική, μέσα από έναν θεωρητικό και βιωματικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα κατάλληλα νευρομυϊκά actings.

Διεξαγωγή Σεμιναρίου: Το σεμινάριο διαρκεί 15 ώρες και πραγματοποιείται σε ένα Σαββατοκύριακο, με ωράριο 10.00- 17.30, στις 6 & 7 Ιουλίου 2019.

Δίδακτρα Σεμιναρίου και τρόπος αποπληρωμής: Το κόστος του Σεμιναρίου ανέρχεται στα 135 ευρώ για ιδιώτες και 125 ευρώ για φοιτητές/ανέργους

Τρόπος πληρωμής: Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Εγγραφή στο σεμινάριο: Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να προωθήσουν την αίτηση εγγραφής τους στο email admissions@psychotherapia.gr και να καταβάλλουν ολόκληρο το κόστος συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2019.

Δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Μετά την παρακολούθηση:

Όσοι παρακολουθήσουν το παρόν σεμινάριο μπορούν να συνεχίσουν και στο δεύτερο αυτόνομο σεμινάριο Σωματικής Συμβουλευτικής που θα διεξαχθεί από Οκτώβριο 2019 με θέμα “Τα συμπτώματα ως αγγελιοφόροι:  Η σύνδεση ανάμεσα στο stress και τα ψυχοσωματικά προβλήματα.”